Velkommen, Regine – Konsertfortelling om Regine Normann

19. februar 2019

Sted: Menighetshuset, Bardu
Ytterjordveien 3, 9360 Bardu

Det mange vet om Regine Normann er at hun skrev 18 bøker og døde i Steinsland. Langt færre har hørt om hennes dramatiske oppvekst og ungdomstid i Bø i Vesterålen og Breivika utenfor Harstad, på 1870- og 80-tallet. Mye av forfatterskapet hennes er forankret i barndommen. Hvordan har barndomsårene formet kvinnen som senere ble til Nord- Norges første kjente kvinnelige forfatter? Runa og Ann- Sofie går dypt inn i hennes historie. De levendegjør hendelsene som preget den unge Regine, eller Sina som hun ble kalt og fremhever det dramatiske med utrolig vakker musikk. En fengende og rørende forestilling skrevet for voksne, men som også kan apellere til barn og ungdom.

Dato og sted: 19.februar klokka 19:00 , Menighetshuset i Bardu

Dørene åpnes klokka 18:00 og Bardu Menighet har tirsdagskafe frem til konserten starter.
Velkommen!

Arrangør: Bardu folkebibliotek, Bardu Menighet og Kultur i Troms

Pris/Billetter: Gratis

Kontaktperson: Hilde Eggen