Lesesirkel: Så mye hadde jeg

04. november 2019

Sted: Bardu folkebibliotek
Altevannsveien 16, 9360 Bardu

Onsdag 13. november kommer den kritikerroste forfatteren Trude Marstein til  Bardu folkebibliotek (se eget arrangement).
I forkant av dette forfattermøte har du muligheten til å delta i en lesesirkel på biblioteket med boka «Så mye hadde jeg» av Trude Marstein.
Marit Somby fra Troms fylkesbibliotek er kveldens vert og vil introdusere boka, men samtalen står deltagerne for.
Det vi ønsker av deg, er at du har lest boka på forhånd. Dette er ikke ment å være litterær analyse, men en uformell og trivelig samtale om litteratur. Kanskje har du senere selv lyst til å danne en boksirkel?

Biblioteket sørger for nok bøker til alle interesserte, kom innom for å låne et eksemplar! Det er ingen påmelding, det er bare å dukke opp. Arrangementet er en del av Bokåret 2019.

I boka «Så mye hadde jeg» blir vi kjent med hovedpersonen Monika som 13- åring og følger henne i ulike faser av livet frem til slutten av 50-årene. Monika har et sterkt behov for frihet og uavhengighet og en frykt for å stivne i faste mønstre. Det gjelder ikke minst i kjærlighetslivet. Hun har en stadig søken mot noe annet, noe hun ikke har.

Arrangør: Bardu folkebibliotek og Troms fylkesbibliotek

Pris/Billetter: Gratis

Kontaktperson: Hilde Eggen

hilde.eggen@bardu.kommune.no (Tlf: 47 67 44 58)